Hand made Crochet Doll-Lion

0

Hand made Crochet Doll-Lion – Luala Silk

Hand made Crochet Doll-Lion

Deze prachtige met de hand gehaakte poppen zijn met liefde gemaakt en zijn uitstekende voorbeelden van hedendaags speelgoedontwerp met behulp van aloude technieken. Hun eenvoudige lijnen en vormen beschrijven hun strakke, proportionele kenmerken en roepen een reeks verrukkelijke karakters op. Deze amigurumi-edelstenen zijn zorgvuldig gemaakt en gemaakt van zacht katoen. Geschikt voor baby’s en jonge kinderen Details Handgemaakt in Vietnam Afmetingen Hoogte: 38 cm Materiaal: 100% katoen Veiligheid: Geen schadelijke chemicaliën. Gehaakte ogen voor de veiligheid van kinderen Minimumleeftijd – alle leeftijden Aanvullende informatie:


Deze prachtige met de hand gehaakte poppen zijn met liefde gemaakt en zijn uitstekende voorbeelden van hedendaags speelgoedontwerp met behulp van aloude technieken. Hun eenvoudige lijnen en vormen beschrijven hun strakke, proportionele kenmerken en roepen een reeks verrukkelijke karakters op. Deze amigurumi-edelstenen zijn zorgvuldig gemaakt en gemaakt van zacht katoen. Geschikt voor baby’s en jonge kinderen Details Handgemaakt in Vietnam Afmetingen Hoogte: 38 cm Materiaal: 100% katoen Veiligheid: Geen schadelijke chemicaliën. Gehaakte ogen voor de veiligheid van kinderen Minimumleeftijd – alle leeftijden Aanvullende informatie:

Leave A Reply

Your email address will not be published.