Multicolor Stripes Knit Tank Top – White / XL

0

Multicolor Stripes Knit Tank Top – White / XL – veztito

Multicolor Stripes Knit Tank Top – White / XL

Voel je goed in deze lichtgewicht, ademende gebreide tanktop met schattige details met meerdere strepen. Perfect als laagje onder een jas of vest. Maat valt normaal V-hals Mouwloos Materiaal: 45% acryl, 55% katoen Onderhoud: Handwas koud. Niet in de droger. Geïmporteerde Levertijd: 5-10 werkdagen


Voel je goed in deze lichtgewicht, ademende gebreide tanktop met schattige details met meerdere strepen. Perfect als laagje onder een jas of vest. Maat valt normaal V-hals Mouwloos Materiaal: 45% acryl, 55% katoen Onderhoud: Handwas koud. Niet in de droger. Geïmporteerde Levertijd: 5-10 werkdagen

Leave A Reply

Your email address will not be published.