A-line Layered Ruffled Floral Dress

0

A-line Layered Ruffled Floral Dress – Sois Inspire

A-line Layered Ruffled Floral Dress

Perfect voor elke vrijetijdsbesteding, de gelaagde ruches details van deze A-lijn zomerjurk maken het zeer exquise om een ​​vrouwelijke charme te tonen. Aan de achterkant geplooid Onzichtbare ritssluiting aan de zijkant Verstelbare strikbanden Materiaal: 95% polyester, 5% spandex Onderhoud: Handwas koud. Niet in de droger. Geïmporteerde bestseller


Perfect voor elke vrijetijdsbesteding, de gelaagde ruches details van deze A-lijn zomerjurk maken het zeer exquise om een ​​vrouwelijke charme te tonen. Aan de achterkant geplooid Onzichtbare ritssluiting aan de zijkant Verstelbare strikbanden Materiaal: 95% polyester, 5% spandex Onderhoud: Handwas koud. Niet in de droger. Geïmporteerde bestseller

Leave A Reply

Your email address will not be published.