Baby & Kids Crochet Style: 30 Patterns for Stunning Heirloom Keepsakes, Adorable Nursery

0

Baby & Kids Crochet Style: 30 Patterns for Stunning Heirloom Keepsakes, Adorable Nursery – Alex Esguerra

Baby & Kids Crochet Style: 30 Patterns for Stunning Heirloom Keepsakes, Adorable Nursery

Haakstijl voor baby’s en kinderen: 30 patronen voor prachtige souvenirs, schattige kinderkamerinrichting en accessoires van boetiekkwaliteit Paperback – 11 september 2018 door Jennifer Dougherty (auteur) Van mutsen tot berenveltapijten. . . Zoete haakprojecten voor baby en gezin Creëer iets extra speciaals voor de baby, peuter of het kind in je leven met Jennifer Dougherty’s nieuwe boek met patronen die beter zijn dan boetiekjes. Vind dezelfde prachtige texturen en stijlvolle ontwerpen die haar eerste boek, Crochet Style, dit keer een hit maakten bij makers overal


Haakstijl voor baby’s en kinderen: 30 patronen voor prachtige souvenirs, schattige kinderkamerinrichting en accessoires van boetiekkwaliteit Paperback – 11 september 2018 door Jennifer Dougherty (auteur) Van mutsen tot berenveltapijten. . . Zoete haakprojecten voor baby en gezin Creëer iets extra speciaals voor de baby, peuter of het kind in je leven met Jennifer Dougherty’s nieuwe boek met patronen die beter zijn dan boetiekjes. Vind dezelfde prachtige texturen en stijlvolle ontwerpen die haar eerste boek, Crochet Style, dit keer een hit maakten bij makers overal

Leave A Reply

Your email address will not be published.