Ciing Women Vintage Beach Straw Bag Ladies Handmade Woven Rattan Messenger Handbag Summer Bali Bohemian Crossbody Shoulder Bag – 1.1 30x40cm / France

0

Ciing Women Vintage Beach Straw Bag Ladies Handmade Woven Rattan Messenger Handbag Summer Bali Bohemian Crossbody Shoulder Bag – 1.1 30x40cm / France – Ciing

Ciing Women Vintage Beach Straw Bag Ladies Handmade Woven Rattan Messenger Handbag Summer Bali Bohemian Crossbody Shoulder Bag – 1.1 30x40cm / France

Vorm: Rond Handtassen Type: Messenger Bags Oorsprong: CN (Origin) Hoofdmateriaal: Canvas Sluiting Type: Hasp Hardheid: ZACHT Buitenkant: NONE Stijl: Casual Materiaal voering: Geen Geslacht: VROUWEN Patroon Type: Effen Aantal handgrepen/riemen: Enkel Binnenkant: Geen zak Item Type: Handtassen


Vorm: Rond Handtassen Type: Messenger Bags Oorsprong: CN (Origin) Hoofdmateriaal: Canvas Sluiting Type: Hasp Hardheid: ZACHT Buitenkant: NONE Stijl: Casual Materiaal voering: Geen Geslacht: VROUWEN Patroon Type: Effen Aantal handgrepen/riemen: Enkel Binnenkant: Geen zak Item Type: Handtassen

Leave A Reply

Your email address will not be published.