Pom Pom Magazine – Summer 2021

0

Pom Pom Magazine – Summer 2021 – The Farmers Daughter Fibers

Pom Pom Magazine – Summer 2021

“Pom Pom werd in 2012 opgericht als een kwartaal dat breien, haken en handwerk presenteert op de moderne, mooie en betekenisvolle manier waarvan we altijd wisten dat het zou moeten zijn. Voornamelijk opgevat als een verzameling patronen aangevuld met doordacht schrijven en nuttige tutorials, vieren we ook het plezier van het maken, hopelijk zonder onszelf al te serieus te nemen!“


“Pom Pom werd in 2012 opgericht als een kwartaal dat breien, haken en handwerk presenteert op de moderne, mooie en betekenisvolle manier waarvan we altijd wisten dat het zou moeten zijn. Voornamelijk opgevat als een verzameling patronen aangevuld met doordacht schrijven en nuttige tutorials, vieren we ook het plezier van het maken, hopelijk zonder onszelf al te serieus te nemen!“

Leave A Reply

Your email address will not be published.