Clog Slippers – a loom knit pattern

0

Clog Slippers – a loom knit pattern – Molly Slattery

Clog Slippers – a loom knit pattern

Deze klomppantoffels zijn gebreid op het blauwe Knifty Knitter ronde weefgetouw met 24 pinnen, met ongeveer 160 meter volumineus garen. De twee gebruikte steken zijn de dikke vlechtsteek, die volledig wordt uitgelegd in het patroon, en de e-wrap steek. Om een ​​korte video te bekijken van de techniek die is gebruikt om te creëren


Deze klomppantoffels zijn gebreid op het blauwe Knifty Knitter ronde weefgetouw met 24 pinnen, met ongeveer 160 meter volumineus garen. De twee gebruikte steken zijn de dikke vlechtsteek, die volledig wordt uitgelegd in het patroon, en de e-wrap steek. Om een ​​korte video te bekijken van de techniek die is gebruikt om te creëren

Leave A Reply

Your email address will not be published.